Wie zijn wij?

De specialisten van Lily&Lena


Wie zijn wij Lena Hengelo Kapper (Custom)

Wie zijn wij Nadya Hengelo Kapper 02 (Custom)

Wie zijn wij Lily Hengelo Beautysalon 02 (Custom)

Lena Caglan-Budak

Op haar twintigste rondt Lena succesvol haar allround kappersopleiding aan het ROC in Enschede af. Ook volgt ze een cursus visagie. Al tijdens haar opleiding werkt ze bij een kapsalon, maar ze weet dan al wat ze wil, een eigen kapperszaak. Als ze vijf jaar ervaring heeft opgedaan, maakt ze een start als zelfstandig ondernemer. Op haar 24ste opent Lena aan de Bazaar in Hengelo Coiffure Lena.

De kapsalon loopt uitstekend en tot twee keer toe breidt de zaak uit. Coiffure Lena groeit in de jaren erna uit tot een erkend leerbedrijf dat stagiaires opleidt. Nog altijd heeft eigenares en kapster Lena Caglan-Budak dezelfde ambitie: haar klanten moeten graag bij haar komen en tevreden de deur weer uitstappen.

Vrije tijd
Naast haar werk is Lena moeder van 2 kinderen. Ze houdt van reizen en kletst graag bij met haar vriendinnen. Verder volgt ze regelmatig workshops voor nieuwe technieken en seizoenskleuringen.

Nadya Cildavil-Budak

Nadya is kapster bij Coiffure Lena.De oudere zus van Lena werkt al een paar jaar als directiesecretaresse als Lena haar voorstelt in dienst te komen bij de kapsalon. Nadya voelt zich altijd al aangetrokken tot het kappersvak en besluit de kappersopleiding aan het IMKO College in Hengelo te volgen. Inmiddels werkt ze alweer zes jaar bij Coiffure Lena.

Vrije tijd
Nadya is moeder van drie kinderen en heeft daar haar handen vol aan. Ze volgt net als Lena regelmatig workshops voor nieuwe technieken en seizoenskleuringen. Daarnaast verzorgt ze zo nu en dan de catering bij feestjes.

Lily Budak

Lily is eigenaresse van Beautysalon Lily. Ze begint op haar zestiende aan een opleiding schoonheidsverzorging. Tijdens haar tweede schooljaar volgt ze ook enkele cursussen, zoals visagie, pedicure, nagelstyling en elektrisch ontharen. Haar stagebedrijf biedt haar een baan aan en Lily blijft er twee jaar in dienst. Ook Lily heeft de ambitie om haar eigen bedrijf te beginnen en door haar zus Lena is die stap eenvoudiger te zetten. Op haar achttiende opent ze Beautysalon Lily, dat met Coiffure Lena onder één dak zit. Ze bouwt Beautysalon Lily op tot een erkend leerbedrijf waarin ze stagiaires opleidt.

Vrije tijd
Lily houdt van wandelen, reizen en muziek. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op haar vakgebied volgt ze constant cursussen en specialisaties.

Nog meer weten of zien van ons? Lees hier dan verder