Lily&Lena biedt haar klanten nu TDA

TransDermal Application Hengelo

TransDermal Application Hengelo

NIEUW IN NEDERLAND

Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat!

Lily&Lena biedt haar klanten nu TDA.
TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij een jetstream van zuurstof gepatenteerde farmaceuticals naar de diepere huidlaag transporteert. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

De huid wordt niet aangeraakt
Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt.
De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en voor vrouwen en mannen. De resultaten zijn verrassend:  er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Zeer enthousiast
U zult na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als onze andere klanten. Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur wilt boeken of dat het voor uw huid een kwestie is van “één keer per maand bijhouden”.

TDA is voor iedereen bereikbaar
(vanaf € 39,50 tot € 54,50 per behandeling) en een ultra moderne manier om het gewenste anti-aging effect te bereiken.
TDA zal ook u verrassen!

Maak een afspraak
Maak vandaag nog een afspraak voor het laten aanbrengen van een huidverjonging bij Beautysalon Lily in Hengelo. Of neem direct telefonisch contact op om een afspreek te maken: 074 – 250 66 05 of kijk onder aan de pagina voor meer contact informatie.