Permanent

Laat uw permanent aanbrengen bij Lily&Lena in Hengelo. Onze specialisten zitten al ruim 15 jaar in het vak en hebben ruime ervaring met het aanbrengen van haarpermanenten.

Wat is een haarpermanent? De definitie volgens het woordenboek luidt: kapsel met kunstmatig aangebrachte krullen die lang in model blijven.

Met een permanent vloeistof kun je meerdere dingen doen. Misschien wil je schitterende lange krullen of wil je alleen wat

Permanent Kapper Hengelo haar

Voor, tijdens en na het permanenten

meer volume. Permanent geven we voor de man en de vrouw. Het haar wordt bij deze behandeling in wikkels of speciale shapers gedraaid (de maat van de wikkel bepaalt hoe fijn of grof de krullen worden). Hierdoor kan het haar voor langere tijd in krul gedragen worden. Daarna wordt het haar bevochtigd met permanentvloeistof en kan het mooi gestyled worden. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren van permanenten, bovendien zijn de producten in de loop der jaren sterk verbeterd. Onze haarstylisten adviseren je graag over de mogelijkheden.

Hier volgen wat mogelijkheden die Lily&Lena met je haar kan doen:

  • Volume permanent (grove krullen)
  • Plaatselijke permanent (plaatselijke krullen)
  • Volume behandeling (alleen de scalp gedeelte in wikkels gedraaid en vanaf 3 cm vanaf de hoofdhuid een volume ingezet)

Het hangt van de lengte van het haar af hoe lang en hoe stevig de permanent erin blijft ook belangrijk is het op tijd knippen en verzorgen van je haar.

Je haartype bepaalt hoe lang de oplossing op je haar moet blijven. Donker en stug of licht en dun haar, elk type haar kan gepermanent worden. Onze stylisten zullen aan de hand van je haartype, de tijd en/of het rollertype aanpassen. Sommige permanent vloeistoffen werken beter op haar van één en dezelfde lengte, terwijl anderen meer geschikt zijn voor in lagen geknipt haar of voor bestaande krullen. Meestal is een lichte knipbeurt voldoende voor het permanenten van je haar en vele stylisten prefereren pas na de permanent te knippen om oneffenheden te verwijderen of om de vorm van het model te perfectioneren.

Zaken die invloed kunnen hebben op de resultaten van de permanent dien je te bespreken met je styliste. Een recente operatie of medicijnen die je gebruikt kunnen de duur dat je haarpermanent houdt nadelig beïnvloeden. Zorg ervoor dat je onze styliste informeert wanneer je onlangs een narcose hebt gehad of ijzersupplementen, Retin-A, en/of sommige verdovende middelen (vooral methamphetaminen) hebt gebruikt. Al deze zaken kunnen de eigenschap van je haar om een krul vast te houden drastisch beïnvloeden. Ook bepaalde hormonale activiteiten van je lichaam, zoals zwangerschap en menopauze, kunnen de tijdsduur verkorten die een permanentvloeistof nodig heeft om goede resultaten te geven.

Prijzen permanent

Permanent bij Lily&Lena is compleet met knippen en moduleren. U heeft al een complete volume behandeling vanaf €41,- een permanent behandeling is al vanaf €58,-. Voor de mannen heeft u al een complete volume behandeling vanaf €38,50 een permanent behandeling is al vanaf €43,50. Voor meer prijzen klik hier.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor het laten aanbrengen van een permanent bij Lily&Lena in Hengelo. Maak direct telefonisch contact om een afspraak te maken: 074 – 250 66 05 of kijk onder aan de pagina voor meer contact informatie. Ook kunt u makkelijk een snel een online afspraak maken.

Nog meer voorbeelden van permanenten

Bent u benieuwd naar meer creaties van Lily&Lena kijk dan op onze Facebook pagina of kijk verder in onze galerij. (Al onze foto’s zijn gemaakt in onze salon)