Nieuwe zaak

Nieuwe zaak

Na een flinke verbouwing waarin de zaak 3 weken gesloten was, is sinds eind augustus 2012 kapsalon Coiffure Lena en Beautysalon Lily weer open. In tijden van economische crisis, gaat kapsalon Coiffure Lena en beautysalon Lily verder. Wij hebben een compleet vernieuwde zaak. Dit is mede mogelijk gemaakt door hard werken en een goede service te leveren. “We hebben nu de beschikking over extra knipstoelen en een extra wasstoel. Voor de beautysalon hebben we de nagelstudio bij de kapsalon ingetrokken zodat we nu een grotere ruimte hebben voor ons assortiment aan producten”. Verder hebben we voor de beautysalon een extra kamer gecreëerd, zodat deze in de toekomst ook gebruikt kan gaan worden.

Samen zijn de drie gezusters, Lena, Lily en Nadya sinds 2004 eigenaar van deze kapsalon en beautysalon. Volgens de gezusters was het noodzakelijk om te verbouwen. “De zaak is de afgelopen 9 jaar steeds belangrijker geworden voor ons. Alleen was dat vanaf binnen niet goed te zien.
Naast het vergroten van het aantal stoelen, is het complete interieur vervangen en dat straalt nu meer luxe uit. Onze huisstijl bestaat uit de frisse kleuren bruin, zwart en wit en tinten oranje. Klanten waarderen het echt dat we verbouwd hebben. Wij zijn uiterst goed gestemd over de vele leuke en positieve reacties van onze klanten. Zelf zijn we er vooral blij mee dat we nu efficiënter kunnen werken in de kapsalon en beautysalon. Het pand hebben we bewust niet uitgebreid, omdat we nu sneller de klanten kunnen blijven bedienen en een beter overzicht kunnen bewaren. Maar dit zorgt vooral voor een blijvend gezellige sfeer.
De kapsalon en beautysalon blijven hun best doen om de klanten tevreden te houden. En vergeet niet dat wij onze klanten nooit ontevreden laten gaan. Kom ook gezellig langs, onze koffie staat altijd klaar.