Acrylnagels die bij Lily zijn gemaakt

Acrylnagels die bij Lily zijn gemaakt

Acrylnagels

Acrylnagels Beautysalon Lily Hengelo

Acrylnagels Beautysalon Lily

Laat uw acrylnagels aanbrengen bij Beautysalon Lily in Hengelo. Beautysalon Lily is gespecialiseerd in het zetten van hoogwaardige acrylnagels in Hengelo en omgeving. Lily is een gediplomeerde en vakkundige nagelstyliste, met haar ruime ervaring en veel tevreden klanten .

Sterke kunstnagels Maak een afspraak

Acrylnagels zijn sterke kunstnagels die op uw eigen nagels worden geplaatst en opgevuld worden. De nagels blijven lang zitten. Vaak maken we gebruik van airbrush of nail-art om uw nagel te verfraaien zoals u dat wenst. Onze nagelstylisten kunnen eveneens een gel laque aanbrengen op de acrylnagel, zodat de nagel verstevigd wordt en een mooie glans krijgt. Bij Beautysalon Lily  hebt u al een set nieuwe acrylnagels vanaf 43,50 euro en vanaf 27,50 euro kunt u de nagels opnieuw laten opvullen. Zo hebt u altijd prachtige nagels voor een scherpe prijs. klik hier voor nog meer prijzen.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor het laten aanbrengen van acrylnagels bij Beautysalon Lily in Hengelo. Of neem direct telefonisch contact op om een afspreek te maken: 074 – 250 66 05 of kijk onder aan de pagina voor meer contact informatie.

Garantie

Als er in de eerste week iets gebeurd dan kunt u het kosteloos laten repareren.

Nog meer voorbeelden van Acrylnagels

Bent u benieuwd naar wat meer creaties van Beautysalon Lily kijk dan op onze Facebook pagina of kijk verder in onze galerij. (Al onze foto’s zijn gemaakt in onze salon)